Limba română, întrebare adresată de carmen15elena, 8 ani în urmă

Faceți o compunere cu anotimpul iarna,în care să folosiți următoarele cuvinte : Brad, zăpadă, săniuș, colindători, luminița, cadouri, ascultător, părinți, fericiți, nuelușă .
E urgent ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de petrediana58
1

Răspuns:

Vine Crăciunul, eu m am pregatit și am început prin a-mi face bradul impreuna cu părinții mei, am pus globulete și luminițe ,iar tata asculta impreuna cu noi colindele de Crăciun, suntem foarte fericiți ca a venit iarna iar eu ma pot duce la saniuș.Abea astept sa vina mos crăciun pentru a-mi aduce cadoul dorit,sper sa nu mi aduca nuielușa pentru ca nu prea am fost cuminte anul acesta.

SPER SA TI PLACĂ, ASTEPT COROANA

Răspuns de didigligor
1

Răspuns:

Pe cât de tare cădea zăpada din cer , pe atât eram noi de fericiți . Odată ce s-a așezat zăpada, a doua zi ne-am dus cu toții la săniuș . Părinții ne-au îmbrăcat foarte bine , pentru că stiu ca noi suntem neastamparati si ne aruncam in zăpada. Când vedeam luminița de pe strada , stiam ca trebuie sa plecam acasa . În ziua următoare trebuia sa mergem la colindat . Mama de altfel astepta si ea colindători .

- Ia uite copii ce frumos arata bradul !

- Deseară cand venim , o sa avem o surpriză , spuse fratele meu .

- Fitu ascultatori si veti vedea ! Sa nu inghetati , ne anunță mama .

Când seara a venit, am mers fericiți la casele noastre , unde , evident , ne așteptau cadourile sub brad . Bunicul ne-a facut cadou o nuelusa , iar parintii jucării.

sper ca te-am ajutat


carmen15elena: mersi
carmen15elena: ❤❤
Alte întrebări interesante