Limba română, întrebare adresată de bnyBibi1, 9 ani în urmă

Faceti o compunere cu orasul meu preferat

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de IFlory31
38
                                         Orașul meu preferat
Orașul meu se numește ......... . Aici vin foarte mulți turiști deoarece avem foarte multe zone speciale pentru turiști.
    Aici se pot și caza la foarte multe pensiuni și hoteluri de două sau trei stele. Aici în fiecare săptămână vin artiși ca să facă concerte fantastice. Orașul meu este foarte frumos cu foarte rare zone 
turistice de vizitat cum ar fi castele ,cetățile și fântânile cu legende istorice ascunse.  Aici în acest oraș există rezervații de plante și animale ,cinematografe ,mall-uri ,tarabe cu multe imagini și suveniruri pentru turiști cu zonele turistice . În fiecare an de 1 iunie  se închide centrul orașului și se organizează diferite activități speciale pentru copii ca să își împrospăteze memoria cu noi informații. De zilele orașului vin foarte multe caravane cu foarte mulți artiști de peste tot de muzică ușoară,muzică clasică , muzică populara și muzică modernă. 
         De aceea consider acest oraș preferat fiindcă eu consider că tot ce este în el este minunat și nu ar trebui schimbat deloc.
 

Alte întrebări interesante