Limba română, întrebare adresată de GelloFederico, 8 ani în urmă

Faceti o compunere cu titlul ,Cu bunica la gura sobei,
sa aiba 24 de randuri

Va rog foarte mult

Dau coroana la cel mai bun raspuns

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Arimath
1

              Am atasat povestea!

Anexe:

GelloFederico: nu pot sa vad compunerea
GelloFederico: dc nu merge?
Arimath: Cu bunica la gura sobei
Era o zi de februarie ca oricare alta.Ningea cu fulgi grei peste pamantul amortit ce ingroapa treptat amintirea soarelui.Luna se apropia,iar seara sosea pe nesimtite.Cu toate acestea,eu si cu bunica mea stateam in sufragerie,pe patul de langa Soba.
Arimath: Asteptam cu nerabdare sa imi spuna o poveste,dar nu una obisnuita ci una speciala,unica.Bunica mea obisnuia sa imi spuna povesti cand eram mica,iar de atunci,in fiecare seara imi istoriseste cate o intamplare fabuloasa si greu de crezut,chiar daca bunica mea insista ca s-au intamplat toate,iar ea nu adauga nimic de la ea.
Arimath: De data asta,mi-a spus ca nu mai stie nici o poveste…Pentru un copil normal care nu o cunoaste pe Bunica,ar putea parea un lucru putin dezmagitor sa nu mai sti povesti,dar pentru mine si bunica mea era o adevarata tragedie.Asa ca,cum necum ne-am apucat sa cautam o poveste.Am intrebat soba,care stia doar povestile spuse de Bunica mea,caci soba nu umblase prin lume.
Pana la urma am vazut un soricel care calatorise o groaza si ne-a povestit ,, Povestea Printesei adormite”.
Arimath: Totusi,eu si Bunica mea ne-am gandit sa infiintam o fabrica de povesti,unde sa prinda viata intamplari,istorioare pe care sa le tinem intr-un loc sigur,ferit de hotii de povesti.
Arimath: Am trimis
GelloFederico: este foarte frumoasa,mersi mult
Arimath: cu placere
Alte întrebări interesante