Limba română, întrebare adresată de ddaniya17, 8 ani în urmă

faceti o compunere cu titlul vacanta de iarna dupa imagine​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de giurgimaria2
2

Vacanta de iarnă

Vacanța de iarnă s-a încheiat. Acum au rămas amintirile minunate, strânse cu grijă în câteva pagini din albumul de fotografii.

Una din primele amintiri ale acestei vacanțe este petrecerea noastră din Seara de Ajun. Ca în fiecare an ne-am adunat cu toții copii, părinți și bunici în jurul bradului frumos împodobit. În familia noastră există tradiția de a ne petrece Crăciunul în satul bunicilor. Cu acest prilej îmi revăd cu drag cei doi verișori ai mei, Alexandru și Diana, care sunt cam de aceeași vârstă cu mine și fratele meu. Bunica pregătește cozonac cu nucă, mama mea se ocupă de sarmale iar mătușa face cele mai delicioase prăjituri.

Din cerul albastriu, începe încet în cet sa cada fulgii micuți și firavi, oferindune un spectacol elegant. Deodată am simțit cum ceva mic și rece se izbește de mine, era un bulgare aruncat de Alexandru, nu am ezitat nici o clipa de ai oferii un bulgare direct în față. Din o mica bătaie s-a creat un adevărat război de bulgări, au întrat cu toții în război in afara de Diana care dorea sa își termine micul prieten înghețat.

A fost printre cele mai frumoase vacante racoarese din câte am avut.

Sper te-am ajutat^_^

Alte întrebări interesante