Limba română, întrebare adresată de boss5901, 8 ani în urmă

Faceți o compunere cum te vezi peste 10 ani.(am15 ani și sunt băiat, sunt la profil științe sociale ).Dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lalalupsi2277
1

la 25 de ani m-as vedea Om in aceasta lume...sigur nu stiu cum voi fi atunci insa imi permit sa visez .

fiind atras de profil uman sigur voi alege ceva fara prea multa complexitate ,sa-mi placa sa am profit pe baza la acest lucru. As munci mult ca sa asociez toate faptele in dinamica lor asa cum imi place fara a dauna cuiva . Anii imi vor da posibilitatea sa gandesc la ceia ce gresesc si sa indrept ,desi sa fim seriosi e floarea vietii unde se ingramadesc atattea responsabilitati ca albinele la nectar.Eu consider ca nu as pierde sansa de a ma aventura ,de a trai la maxim deoarece aceste clipe nu le intorci inapoi.Ca orisice persoana normala mi-as cauta jumatatea care sa ma completeze , iar aici vine iar cotitura catre meserie si scop in viata .Familia se construieste pe principiul ca o poti intretine cu de toate ,sa poti aduce zambete . Oarecum toate actiunile sunt legate in lant ,veriga de veriga insa ceia ce nu se va schimba este caracterul meu, oarecum il mai formezi cu timpul insa raamai aceiasi persoaana care o stiu toti.

viata peste 10 ani depinde de Acum . in acest moment imi formez viitoarele actiuni ,viitarele teluri, ziua de maine incepe de azi !

sunt cateva idei ... eu nu stiu oarecum mi-a fost putin greu sa ma gandesc la ceia ce ai face tu , eu fiind fata ...inmsa cred ca te-am ajutat.













Alte întrebări interesante