Limba română, întrebare adresată de surugiumihaela77, 8 ani în urmă

faceți o compunere despre mama .COROANĂ URGENT DAU ȘI FOLLOW ȘI LIKE!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alebigbrain0
2

Răspuns:

Mama pentru mine si cred ca pentru toti copii lumii este cea mai draga fiinta deoarece de mica fiind m-a ajutat sa fac primii pasi sa imi rostesc numele, sa mananc, m-a ajutat spunandu-mi ca trebuie sa ma mai descurc si singura in unele cazuri, pentru ca ea nu va fi tot timpul alaturi de mine.

Chipul mamei este unul angelic si armonios , vocea ei este suavă iar parul ei este moale ca mătasea.

Când sunt bolnavă, cine mă poate îngriji cu atâta bunătate ca mama?! Eu pentru toate acestea, o iubesc mai mult decât pe orice ființă din lume. Și oricât voi face pentru ea nu va fi deajuns.

Atunci cand ne simtim nesiguri, cand ne este frica si nu avem langa noi ajutor de nadejdie, cand ne este foame, cand ne este frig, cand simtim nevoia ca cineva sa ne ingrijeasca ranile sufletesti si trupesti, cand avem nevoie de ocrotire si de iubire, cand suntem singuri… si ne este  teama, vrem ca langa noi sa se afle mama sa ne ocroteasca si sa ne ofere ceea ce nu mai ea poate in modul cel mai sincer si cel mai curat: dragostea . Orice frunza se afla afla ocrotita in copacul ei , orice raza doreste sa stie ca soarele o are in grija, cum orice copil isi doreste mama alaturi.

„Mamă, tu ești cea mai bună dintre mamele din lume. Aș vrea să cresc mare ca să poți să fii mândră de mine, așa cum sunt și eu de tine” .

Alte întrebări interesante