Limba română, întrebare adresată de dana330, 8 ani în urmă

Faceti o compunere despre o întâmplare imaginară petrecută în timpul unei călătorii pe lună

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de kausgreen23oy4l4k
128
Într-o seară stăteam și mă uitam la cer, mai exact la Luna.
Aceasta era asa de frumoasă, un alb catifelat ca si laptele proaspăt. Pana la urma, am adormit. Visul doar acum a inceput sa se produca. Eram un astronaut care trebuia să meargă într-o expediție pe Marte. Asa ca, imi iau costumul special si ma îndrept spre racheta spatiala. Ajuns acolo, ma pregătesc de decolare. Dintr-o dată aud numărătoarea inversa. Racheta si-a luat zborul ca si o pasăre mirifică spre cer. După un timp, aud un zgomot puternic la unul din motoarele rachetei . Dintr-o dată căpitanul suna la bordul rachetei si a spus că este o defecțiune la motor si ca trebuie sa aterizez pe Luna, si sa abandonez misiunea spre Marte.
Primul motor s-a oprit complet! Racheta mai zbura doar cu un singur motor si abia o poti controla. In sfarsit aterizez pe Luna. Un loc gol, alb si cu multe cratere in el. M-am dat jos din racheta si gravitația a inceput sa ma cuprindă. Puteam sa '"zbor''. După aceea m-am uitat la motor si am incercat sa il repar. Cand, dintr-un crater mare, a inceput sa iasa fum, si dintr-o data a apărut o siluetă. Nu era om, mai degrabă un monstru, ceva mult mai mic, nu putea depăși un metru. După ce fumul s-a ridicat, i-am văzut chipul. Era verde, cu ochi mari și negrii, si se uita direct la mine si se apropia usor spre racheta. Vorbea o limbă foarte ciudată, care omul nu o putea înțelege. A venit fix in fata mea, s-a uitat la motor si apoi m-a prins de mana si m-a dus în craterul de unde a aparut.
Acolo, era un întreg palat al omuletilor verzi. Mi-am dat seama ca erau martieni. Marțianul a luat niste unelte de noua generatie si a inceput sa repare motorul. Eram pur si simplu uimit. După ce a terminat, s-a uitat la mine, si a spus 'Aoky'. Nu stiam ce inseamna acest cuvant, dar m-am gândit că era numele lui. Apoi, când sa plec, a inceput sa imi faca cu mâna în semn de rămas bun. Am pornit inapoi pe Pământ. Cand am ajuns, le-am povestit tuturor întâmplarea si ca un extraterestru a reparat motorul. Cand sa ajung la comandant si sa ii spun, visul meu s-a terminat. Ceasul a inceput sa sune indicând ora 7:03. Stiam ca trebuia sa merg la școală.
Abia asteptam sa merg si sa le povestesc colegilor ce am vazut. Încă si acum ma mai bântuie numele Aoky...

Sper ca te-am ajutat. Stiu ca e prea lunga dar daca vrei tu nu o poti scrie.


Utilizator anonim: Martienii erau in vizita pe luna? )))
kausgreen23oy4l4k: Este o poveste imaginară... Daca sti tu mai bine, te rog, scrie tu
Alte întrebări interesante