Limba română, întrebare adresată de Jhonule, 8 ani în urmă

Faceti o compunere in care sa descrii interiorul unei cabane de munte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de siciliana0129
4

Răspuns:

Dupa parerea mea o caba da munte trebue sa fie din lemn.In interior mai multe careri si o atosfera de caldura interioara care sati incazeasca sufletul.Eu cred ca in dormitor trebue sa fie prezent un pat masiv nu camin natural si o priveliste spre poalele muntelui.In camera de zi va fi prezent 3-4 canapele si o masa rotunda in stil minimalist si un covor confectionat din iele de urs.Bucataria trebue sa fie spatioasa cu o masa masiva si cu 6-8 scaune in jurul ei trebue sa fie prezente unstensile pentru gatit si o iluminatie neobismuita.Toata aceasta va fi insotita cu o scara de lemn care duce la al 2 etaj a cabanei.Acolo este prezenta o masa de biliard un mini bar si ate obiecte de distractie. In plus aici este prezentz si baia inzestrata cu in zacuziu extrm de confortabil.

Explicație

Răspuns de cristiantibigrigore
2

Răspuns:

Era o zi frumoasă de iarnă. Mai erau câteva ore până la lansare serii. Noi eram pe munte. În jurul se vede nu-mai zăpadă neumblată, și îmi părea nespus de rău că noi stricam acel ocean imaculat, parcă din vata moale. Zăpadascănteia pe piscuri, mângâiată de razele blânde ale soarelui, care o scălda în aur. Ici colo, din zăpadă ieșau mici tufisuri ale căror frunze erau îmbrăcate în gheață.

Se lăsase seară eram în cabana stăteam lângă o soba și citeam o carte. Brusc dintr-o dată un vis ma cuprins.

Era două cabane în care în prima cabană era un băiat sărman care își tăia lemne pentru, a le pune în sobă, m-am dus la el și l-am întrebat dacăpot sa îl ajut, dar el nu spuse nimic, am întrat cu el în cabană și am văzut ca în camera lui era decât un cearceaf, l-am întrebat din nou ce însemna acest cearceaf dar el îmi tot îngâna.

La a doua casă trăia un băiat bogat care avea o menageră care îi făcea curat în camera la acel băiat iar în acea cameră era un TV și un pat foarte mare.

Era dimineața, ma trezisem și stăteam puțin pe gânduri ca nu contează dacă ești bogat sau sărac, conteazăce ai tu în inimă

Alte întrebări interesante