Limba română, întrebare adresată de denisaceaus7, 8 ani în urmă

Faceți o compunere în care să prezentați o întâmplare amuzanta din viața voastră poate fi și imaginara. Va rog repede trebuie să plec la școală!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1

Eram cu fratele meu la niște prieteni acasă trebuia sa facem un proiect pentru școală. Trebuia sa lucram la o căsuța confecționată din lemn și mai multe obiecte . Deodată fratele meu cere pana la toaleta,eu cu prietenii mei ne-am decis sa-i facem o farsa . Am pus o găleată cu apa la ușa și când fratele meu a intrat în camera i-a căzut galeat în cap cu tot cu apa și ne am amuzat foarte tare .

PS.

AM pus un coleg sa mi,l facă ca eu sunt în pauza și am mers pe hol.


denisaceaus7: mulțumesc
denisaceaus7: nu știu cum ați reușit dar eu chiar am un frate
Utilizator anonim: :)
Utilizator anonim: multumesc pentru coroans
Răspuns de emaburcea
1

Răspuns:

La bunici

Eu și cu fratele meu am fost de Crăciun le bunici.Totul a decurs bine în ziua aceea. Fratele meu,Andrei,a vrut să ieșim afară să vedem dacă ninge și dacă mai este zăpadă.

Eu aveam de gand să fac un bulgar mare de zăpadă și să îl arunc în fratele meu. în timp ce fratele meu facea un om de zăpadă,eu îl mințeam ca îmi este prea frig și că nu pot să-l ajut. Cand el tocmai terminase omul de zăpadă , eu eram gata să arunc bulgărul de zăpadă în Andrei si in loc să-l nimeresc pe Andrei am nimerit în omul de zăpadă.Andrei,Care era nervos ca l-am dărâmat pe domnul de zăpadă m-a pus să-i refac omul de zăpadă.Andrei a adormit pe bancuța bunicii din gradina.

Cand a venit mama si ne-a spus că trebuie să plecăm acasa și l-a văzut pe Andrei i-a chemat pe toți să vadă cum dormea Andrei.

De atunci de Crăciun,mereu ne reamintim mereu acea întâmplare!

Sper ca te-am ajutat !


denisaceaus7: foarte frumos
denisaceaus7: mulțumesc
emaburcea: cu plăcere!
Alte întrebări interesante