Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Faceți o compunere narativă de 10 - 15 rânduri în care enunțul acesta este blocul în fața căruia stau eu să fii la începutul compuneri. ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de panoskazis
1

Răspuns:

Blocul în fața casei mele este foarte înalt, mama mea este prietena cu vecina și ea sta în blocul din fața noastră. Mă mai trimite uneori mama ca să ii duc o prăjitură iar eu numai când ma uit cât de vechi e blocul ei și câte scări am de urcat, mi-se face rău.

Păcat însă că este bătrână și nu are copii mici cu care sa ma joc ma mai duc cu mama într-o vizită pe la ea. Vecina noastră este o bătrână drăguță și buna la suflet, o femeie simpla ca ea n-ai mai văzut. Da fiecare data când trec pe la ea îmi da câte o mana de bomboane, un covrig și uneori chiar și un pupic dulce pe obraz.

Într-o zi mama ca de obicei a făcut o prăjitură de duminică, de data asta a fost oribila, chiar mai rea decât cea de rândul trecut și nu credeam ca exista. Ea însă hotărâtă ca prăjitura ei era un succes m-a pus să îi duc și vecinei din blocul înalt. Vecina pe nume Mariana mi-a spus ca miroase foarte dar de data aceasta nu mi-a mai dat dulciuri, covrig sau pupic cred că este de vină prajitura.


panoskazis: Cu plăcere!
Alte întrebări interesante