Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

faceti o compunerea si in prima parte trebuie sa vorbiți despre voi, in care trebuie sa menționati cine sunteți , ce va place sa faceți . Dupa care trebuie să continuati si sa ziceți unde va vedeți in viitor si ce evenimente din viata voastra doriți să parcurgeți și pe care nu , si la sfârșit trebuie sa descrieti mai in detaliat si de ce ati vrea sa mergeti acolo .
Am mare nevoie de tema asta. Va rog frumos!!! rog seriozitate ​


retcamaria074: Da o sa incerc!!!!
retcamaria074: Da dar eu nu am cum sa stiu cine esti sau ce iti place da faci ca sa pot pune in prima parte...
retcamaria074: Ok

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de retcamaria074
1

Eu sunt....(numele tau) am ...(vârsta ta) am ochii .... sunt amabilă,de încredere, respectuoasă si multe altele.

Imi plac animalele sunt conștientă că trebuie să am grijă de cățelul meu,dar si sa respect celelalte animale.Am multi prieteni si tin la ei mult.Am grija de sora mea,de bunicii mei si ii iubesc pe toți mai ales pe părinți.

Imi place sa citesc,sa studiez ,sa îngrijesc de animale, sa ies cu prietenii ,sa petrec timp cu familia și ador sa gătesc.

Cand voi creste mare boi vrea sa devin o doctorita renumita. Iar în viitor ma vad in spitalele private unde voi ajuta persoanele nevoite.

As vrea sa parcurg in viata orice eveniment legat de operații sau de ajutor .Orice eveniment este fantastic.Dar nu as vrea niciodată sa ajung in vreun eveniment in care s-ar puteaîntâmpla sa nu pot salva un pacient! Nici nu pot sa ma gandesc la asta! De aceea o sa studiez indiferent cat de mult ar fi.

Eu as vrea sa ajung si sa merg acolo deoarece pe mine ma preocupa salvarea oamenilor nevoiași, pentru ca oamenii au nevoie de ajutor.Mai ales de ajutorul meu!

Eu iubesc oamenii si animalele .De aceea ma documentez in fiecare si din carti sau din documentare despre viata animalelor si a oamenilor!

E ok???☆


retcamaria074: Cu plăcere !!!
Alte întrebări interesante