Istorie, întrebare adresată de Anaharjaba, 8 ani în urmă

Faceti o concluzie pornind de la ideea de pace, libertatea oamenilor, dreptul la pace, libertate, viata

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de todicaelena64
0

Explicație:

Pacea este cel mai de preț cuvânt ... sa fii într-o pace absolută cu cei din jur este o senzație pe care nu multi o au . Fiecare are dreptul la lucrurile de genul asta , care te ajuta sa duci o viață mai ușoară , și să fii împăcată cu tine însuși.

Un alt lucru important este libertatea , libertatea oamenilor , dreptul să-ți exprimi părerea ... nimeni nu ar trebui sa depindă de cineva superior lui , dar din păcate așa a fost dintotdeauna... cel inferior va depinde mereu de cel mare.

Viața înseamnă trăire , libertate , pace și bucurii , chiar daca uneori te pune la incercare . Fiecare avem dreptul la ea.

Al Doilea Război Mondial a fost un război global care a durat din 1939 până în 1945, deși unele conflicte asociate lui au început și mai devreme. El a implicat marea majoritate a țărilor lumii—inclusiv toate marile puteri—care au format două alianțe militare opuse: Aliații și Axa. A fost cel mai întins război din istorie, și a implicat direct mai mult de 100 de milioane de oameni din peste 30 de țări.

Unul dintre cele mai dure evenimente cauzate in al doilea război mondial a fost holocaustolul.

Holocaust este un termen utilizat în general pentru a descrie uciderea a aproximativ șase milioane de evrei, de toate vârstele, majoritatea din Europa, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, ca parte din „soluția finală a problemei evreiești”, programul de exterminare a evreilor, plănuit și executat de regimul național-socialist din Germania, condus de Adolf Hitler.


todicaelena64: Nu pot mai scurt de atât ... eu de obicei la exprimarea opiniei scriu câteva foi bune
todicaelena64: Ok
todicaelena64: scriu continuarea
Alte întrebări interesante