Limba română, întrebare adresată de Jumbo11, 9 ani în urmă

Faceți o constitutie pe baza unei țări imaginare ! Vă rog ! Măcar începutul !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de radadela
1
Maranemia
       Este o tara foarte frumoasa deoarece prezinta in partea d sud minunate campii si in partea de nord  o multime de piscuri semete care mai de care.
       prezinta multe fluvii care perindandu-si albiile prin tara mea lasa o amprenta pitoreasca .Bineiteles oameni sunt majoritate a culti avand in vedere ca tara  mea este o tara relativ mica cu doar 5.670.000 locuitori.Toti sunt harnici si muncesc din greu pentru a mentine economia tarii printre primele din lume.Pe  deasupra prezinta numeroase orase foarte pitoresti precum Minchesterul(vei citi minhester la clasa)cu o populatie de 580.000 de locuitori,dar bineinteles capitala acestei tari nu este alata decat Marber(se va citi Marbăr)cu o populatie de 1.000.000 locuitori .Bineinteles ca si pe plan sportiv se numara performante mari in fotbal,handbalsi alte sporturi.Principalla  atractie turistica este shiatul la munti unde ne viziteaza aproape in fiecare iarna aproximativ 2.000.000 de oameni de pretutindeni.
     In aceste randuri v-am descris doar cateva franturi din aceasta tara minunata

Jumbo11: Mersi mult !
radadela: na-i pt. ce este meseria mea sa fac compuneri citesc c-am 2-3 carti pe saptamana si asta ma ajuta mult in imaginatie si vocabular
Alte întrebări interesante