Religie, întrebare adresată de sabynutaolteanu1, 9 ani în urmă

faceti o monografie (compunere) despre o biserica.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Lungunika2006
0
Biserica de la vale e cea mai veche biserica din oraș. Ea are o cruce mare si un turn unde clopotele aurii așteaptă cu nerăbdare să fie clătinare. Biserica este mare. În sfintele duminici sau de sărbători creștinești, se adună tot felul de oameni : barini,tineri si copii. Ea are ferestre mari si luminoase. Intri în ea si vezi cu ochii fel de fel de picturi si icoane cu sfinți,ingeri etc. Niste picturi atît de frumoase încât nu îți poți lua ochii de la ea. Aici oamenii spun rugăciuni și se roagă la Dumnezeu. Preotul le spune diferite rugăciuni și fraze din biblie di cartea lui groasa si veche. Lumânările plâng cu lacrimi fierbinți, pentru că de cîte ori au ascultat aceste cântece și tot li se par triste. Asta-i biserica.
Răspuns de ZapMaya
0
                                                    Biserica 
Noi mergem la biserica sa ne rugam , astfel Domnul de sus ne va ajuta . Dumnezeu se afla in sf impartasanie . Biserica este un lucru sfant !!! 
     In biserica se face rozariu (tatal nostru , 10 bucurate Maria , slava tatalui , o Isuse , o Marie zlamesita fara de pacat . bucurate regina aduti aminte etc ) Rugaciuni predica evanghelia liturghia etc !!! Sper ca te-am ajutat !!! coroana ?

Alte întrebări interesante