Limba română, întrebare adresată de lorilory322, 8 ani în urmă

Faceti o scurta compunere in care sa va exprimati opinia despre internet/telefon Aduceti argumente pro si contra! Folositi
in compunerea voastra verbe, expresii pt exprimarea opiniei! Succes!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Mihnea22816
2

   Internetul este, in opinia mea, una dintre cele mai importante descoperiri ale omenirii. Prin intermediul acestuia putem comunica cu alte persoane in perioade de distantare sociala (precum cea in care ne aflam in momentul actual), ne putem informa in legatura cu subiectele ce ne pasioneaza, putem ajuta colegii ce nu stiu sa rezolve un anumit exercitiu din tema :). De asemenea, internetul este indispensabil in momentul actual, intrucat, odata cu aparitia device-urilor smarthome, singura modalitate de a ne controla casa este prin intermediul telefonului ce trebuie sa fie conectat la internet.

   Cu toate acestea, odata cu inceperea secolului XXI, au aparut retelele de socializare, ce, inevitabil, creeaza dependenta de-alungul tinerilor, un lucru ce poate fi observat in viata zilnica, fie ca suntem singuri acasa, fie in oras cu prietenii. Desi internetul ne poate oferi nenumarate raspunsuri la intreabarile pe care le avem, acesta ne poate, de asemenea, dezinforma, nu toate sursele fiind de incredere.

    Asadar, internetul este indispensabil in epoca contemporana, acesta avand atat avantaje, cat si dezavantaje.

Sper ca ti-am fost de ajutor!

Alte întrebări interesante