Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Faceți un interviu cu Delia Mathache despre cariera sa muzicală

maxim 6 întrebări si 6 răspunsuri dezvoltate

Dau Coroană Vă rog frumos

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de laurlorance
1

Explicație:

Ai avut o copilărie ca-n poveşti?

Eu zic că a fost foarte drăguţă, am avut parte şi de multe momente clasice de copilărie, pe lângă şcoală şi studiu, stăteam destul de mult pe afară, mai mult pe afară decât în casă, mergeam la ţară la bunici în fiecare vară. Nu am fost o familie bogată, dar privind în urmă pot spune că nu mi-a lipsit nimic. Nu pot spune, de exemplu, că aş fi vrut mai multe dulciuri şi n-am avut.

Eşti percepută drept o fire nonconformist, rebelă. Aşa ai fost dintotdeauna?

Eram rebelă şi în copilărie, nu este o foarte mare diferenţă. Cred că eram mai băieţoasă, făceam tot felul de tâmpenii, aveam multă energie, eram activă, dar nu cred că am creat probleme prea mari.

Ai o soră mai mică. V-aţi înţeles bine când eraţi micuţe?

E mai mică cu nouă ani sora mea. Înţelegere era, altele erau problemele (râde). Nu ştiu, atunci se simţea altfel diferenţa. Eu fiind adolescentă şi ea fiind copil era o discrepanţă destul de mare şi mie nu-mi plăcea neapărat să stau cu ea, voiam să stau cu cei mari şi o goneam tot timpul acasă. De bătut, nu ne-am bătut, nu era stilul meu (râde).

La şcoală ai fost o elevă conştiincioasă?

Nu am fost un copil model, deşi s-a dovedit că exista potenţial, dar mijloacele nu erau cele mai potrivite. Profesorii erau prea îndoctrinaţi, scorţoşi, poate a fost bine, poate nu, habar n-am. Dar nu am fost un copil model. Cred că am rămas şi corijentă.


Utilizator anonim: multumesc
Alte întrebări interesante