Matematică, întrebare adresată de catalinanime, 8 ani în urmă

faceți un rezumat cărții "păsările dintr-o bună zi"
dau coroană​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de PurpleStarCookie00
0

Răspuns:

Charlie, un copil de doisprezece ani care iubește păsările, desenatul si curățenia, merge într-o excursie cu o rulotq veche altaturi de fratii lui gemeni, Joel si Jake, de sora lui mai mare Davis, si o femeie ciudata, numita Ludmila, spre Virginia unde este internat tatal copiilor.

Totul a început cand tatal lui Charlie, parinte unic, profesor si reporter de război, se întoarce ranit din Afganistan, doctorii sunt puțin depășiți de cazului special și decid ca trebuie sa fie mutat la un spital din Virginia unde experții neurologi il pot vindeca.

Bunica lor merge împreună cu tatăl lor in Virginia si o pune pe Ludmila,o femeie cu parul roz si o peruca liliachie sau albastru-electric, pe care au intalnit-o in salonul spitalului unde era tatal lor internat, sa meargă sa aiba grija de copii, dar Davis o urăște pe Ludmila fiindcă crede ca are ceva cu tatăl ei si decide sa fuga de acasa si sa ii faca o vizita tatalui lor. Isi ia fratii si il cheamă pe iubitul ei, Jonathan Daylan Daniels, sa îi aducă pana in Virginia. Totul merge bine pana cand masina se întoarce cu susul in jos dupa un accident rutier, iar oamenii se aduna in jurul ei alături de ambulante si masini de politie. Din fericire nimeni nu e ranit grav dar jon si Davids se despart, iar un polițist este nevoi sa o sune pe bunica lor si sa ii spuna ce sa întâmplat.

Explicație pas cu pas:

Imi cer scuze dar atat am reușit sa scriu, sper ca te-am ajutat

Alte întrebări interesante