Limba română, întrebare adresată de cmlaim88, 8 ani în urmă

Faceti un text argumintativ aducand 6 argumente,de elaborat in zece randuri un text coerent,in care iti argumentezi sorinta de a vizita o tara anume.
Va rog Dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de timi2345
0

Eu aș vrea să vizitez Turcia, deoarece are foarte multe lucruri captivante. In primul rand in Turcia sunt niste plaje foarte curate si frumoase,

Natura este minunată si nepoluată. Acolo putem găsi toate formele de relief, dar in principiu ei sunt renumiți pentru mare.

Alt argument este că în Turcia există niste piețe foarte mari numite ,,bazaruri" unde găsești orice vrei la un pret foarte ieftin si nefix. Negociere este foarte des întâlnită acolo.

Încă un argument este faptul ca Turcia are foarte multe obiective turistice istorice, cum ar fi Troia sau temple antice.

Alt motiv pentru care vreau sa merg in aceasta țară sunt obiectivele unice, cum ar fi ,,Pamukkale". Un munte alb de calcar, cu un pârâu de apă caldă. Acolo trebuie sa te desculți ca sa urci pe munte.

Ultimul argument pentru vizitarea Turciei este că mâncarea este foarte reușită și diferită față de țara noastră. Acolo nu se mănâncă porc si fructul cel mai comun este smochina.

În concluzie, Turcia este o țară extraordinară si merită vizitată.

Sper ca iti va fi de ajutor, sper ca nu te-am încurcat ca am facut mai multe rânduri:)

Alte întrebări interesante