Limba română, întrebare adresată de miss12345, 8 ani în urmă

Faceți un text cu titlu vine vacanta mare

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de rafaelafrumusip7p564
1

Vine vacanta mare

Toti colegi sunt foarte entuziasmati,fac pregatiri ,pentru ca vine vacanta mare .

Toti copii se pregatesc pentru teste ,in clasa mea este foarte mult entuziasm pentru ca doamna profesoara nea spus ca ne va da un cadou la sfarsitul orelor ,dar zi un anunt!Nu trecu mult ca se termina ora si clopotelul suna ,toti asteptau ca doamna sa ne dea cadoul ,nu terminasem sami pun cartile in ghiozdan ca doamna si sosi in clasa. Avea intr-o mana o punga cu dunciuri iar in cealalta bilete la circ! Doamna ne daduse biletele si cate o ciocolata spunandune intre timp ca nea luat bilete la circ ca si un cadou pentru sfarsit de an scolar! Toti copii se pregatise pentru a pleca la circ . Doamna profesoara ne daduse acolo ,cand am intrat am bazut foarte multi oameni care asteptau sa inceapa .

Dupa,cand se terminase spectacolul si iesisem de acolo doamna ne spusese ca vineri nu va mai trebui sa mergem la scoala ,prin urmare mai aveam doar 3 zile de scoala .

Pentru ai da si noi un cadou la domnele profesoare am stars cutoti niste bani pentru ai lua cadou . Veni si joi adica unltima zi de scoala eu iam dat un cadou din partea mea doamnei de spor restul colegilor le daduse la restul profesorilor.

Dupa a urmat vacanta mare ,sincer nu durase mul si se termina si vacanta mare . A fost cea mai frumoase zile

(Sper sati placa ,poti schimba si alte lucruri la ea daca vrei!)


miss12345: Poți sa faci gen cum copii termina anul scoala si pleacă la odihna tabăra,mare
Te rog mult...!
rafaelafrumusip7p564: Poi schimba in loc de cir si astea cu:
rafaelafrumusip7p564: Sau in loc d esfarsit pune asta:
rafaelafrumusip7p564: Toti copii au plecat doar eu am ramas acasa pentru ca mama a spus ca e mai bine sa vina matusa si unchiul meu la noi ,dar cand am ajuns acasa mama deja imi inpachetase valiza si pe ai ei si pe a fratelui/surori mele.
rafaelafrumusip7p564: Mama mia spus sa merg in masina pentru ca voi avea o surpriza
rafaelafrumusip7p564: Dupa cateva ore de mers cu masina am ajuns la mare! Era prima data cand mersesem la mare asa ca eram foarte fericita
rafaelafrumusip7p564: Am stat pe nisipul cald ,am inotat si dupa am mers inapoi la hotel pentru ca deja se facuse seara .
rafaelafrumusip7p564: Dupa o saptamana am mers inapoi acasa ,nu am stat mult si am plecat in tabara acolo mam intalnit cu colegi mei ,neam distrat am stat la foc am citit povesti si neam facut multe farse!
rafaelafrumusip7p564: A fost foarte frumos!
Alte întrebări interesante