Geografie, întrebare adresată de bilet, 8 ani în urmă

Faceti un text cu titlul Calator in tara mea, dupa imagini.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de naoni10deea
1

                                       Calator in tara mea

              Taramul de poveste din Romania este admirat de multi turisti,care,pur si simplu sunt vrajiti de fantrasticul peisaj...

               Cazanele Dunarii, sunt un loc in natura in liniste unde tot ce se aude este susurul apei. Acest loc demn de relaxare este pozitionat la malul marii,unde este o priveliste fantastica. O plimbare cu vaporul,o croaziera pe mare este bine primita!

                 Lacul Rosu se afla printre falnicii copaci din rona de munte. Multi dintre noi nu pretuiesc padurile si apele cum ar trebui, iar acest lucru nu trebuie luat in deradere.

                 Muntii Carpati sunt un lant muntos escaladat de cei mai priceputi alpinisti care sun pasionati de natura nu de GPS-urile care ne plimba prin lume.

                 Marea Neagra,habitatul natural al multor dintre animalele acvatice este protejat cu atentie de autoritatile marine, dar multora nu le pasa.Eu,insa am grija de orice loc pe care il vizitez si iubesc sa particip la activitati ECO.

                Delta Dunarii este apreciata pentru pescarusii ce pot fi vazuti acolo. Atat vietuitoarele cat si plantele sunt uluitoare si frumoase.

                Transfagarasan este un munte inalt si totodata foarte aglomerat. Unii merg si fac mare mizerie pe cand eu daca as fi mers vreodata acolo as fi ordonat si as lasa curatenie in urma familiei mele.

                  Transalpina este un munte impadurit cu feluriti copaci si inzestrat cu flori si plante unice.

                   

               


Alte întrebări interesante