Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

faceți un text cu titlul "casa mea ideală" , dau coroana și puncte!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tonica29
0
Casa mea ideala este o gluma. Da, o gluma. Niciodata nu o sa imi convina ceva din casa mea, fie coltul murdar dintr-o camera, fie geamul transparent din alta camera. Dar daca este vorba pe asa, atunci si casa inncare stai tu acum poate deveni casa ta ideala. Pai la mine ar arata asa. In primul rand locul unde o comstruiesc: pe o pakiste cantata de pasarele si ciocanitori, unde se vad muntii in zare, langa o fantana, intr-un loc fara internet. Mai apoi va fi din lemn, poate caramida, dar mai greu de adus caramida sus pe munte. Sa fie si langa un iaz mic, pentru salcie, tare mi-as dori o salcie in care sa ma catar si sa citesc de dimineata pana seara. Poate camerele sa aiba cat mai multe geamuri transparente pentru privelistea de vis. Sa fie putin mai originala si mai putin moderna. Mi-ar placea sa am pe acoperis iarba verde, ca la norvegieni. Sa am o gradina mare cu flori.... unde sa vina toate animalele sa se joace. As fi ca o mica printesica.
Asta este casa mea ideala.


Succes! Sper ca te-am ajutat.

tonica29: E a mea
tonica29: Jur
tonica29: Chiar nu am luat-o de niciunde
tonica29: Nu am rabdarea necesara sa o copiez
tonica29: Si nici nu ma stii, ca daca m-ai stii, nu ai mai fi comentat cu asta, fiindca eu vorbesc zilnic despre chestia asta
tonica29: Nu ma ambalai, da spuneam, nu imi place sa fiu acuzata pe nedrept si nu stiam daca e o gluma sau nu... multumesc btw. :)
tonica29: Ah, din comentariul asta se observa si din ce regiune provin, nu? :)
Alte întrebări interesante