Limba română, întrebare adresată de giutj, 8 ani în urmă

Faceti va rog Exercițiu

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dneicusi
1

Parerea mea despre dieta este ca ne ajuta foarte.Exista foarte multe diete dar cea mai folosita este cea de slabit.Unii oameni mai tin si diete pentru a-si mentine silueta.Cel mai mare avantaj este ca mancam foarte multe legume ,fructe si mancaruri sanatoase.Dupa mine dieta este o inventie folositoare!


dneicusi: Sper ca te-am ajutat!:D
Răspuns de ludmila2006
1

Rolul dietei echilibrate in a obtine o viata sanatoasa                                                     Daca nu mancam echilibrat avem lipsuri de unele vitamine, proteine si alte substante necesare bunei functionarii a organismului. Rolul alimentelor in viata de zi cu zi este sa te mentina sanatos si echilibrat. Trebuie sa mentinem o dieta cat mai sanatoasa. Fiecare aliment natural are rolul sau.Nu trebuie sa ne lipsim de niciunul.


ludmila2006: Multumesc!
giutj: Ma mai poti ajuta la niște exerxitii
giutj: terog
giutj: ?ma ajuti
ludmila2006: Da
giutj: Precizează partea de vorbire și funcția sintactică a cuvintelor din enunțul dat: în total, aspect de singurătate grandioasă
giutj: Ajutama la asta
giutj: teroh
giutj: terog
ludmila2006: Aspect= substantiv, subiect ; singuratate= substantiv, subiect ; grandioasa= adjectiv, atribut. Atata stiu, scuze. Sunt clasa a 5-a si nu am invatat restul.
Alte întrebări interesante