Biologie, întrebare adresată de vioalexandru10, 9 ani în urmă

Facetimi si mie o compunere de 5 randuri cu ce te afecteaza drogurile. va roggggggggggg

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Fabiana2001
3

Drogul în sens farmacologic este o substantă utilizată sau nu în medicină, a cărei folosire abuzivă poate crea dependentă fizică si psihică sau tulburări grave ale activitătii mintale, ale perceptiei si ale comportamementului. În sensul dat de către conventiile internationale, prin drog întelegem substantele supuse controlului prin Conventia Unică asupra stupefiantelor din 1961 si substantele psihotrope al căror control este prevăzut de Conventia din 1971. Conventiile si protocoalele aplicabile drogurile au dat substantelor psihotrope un sens particular, diferentiindu-le de stupefiante.
În acest modul nu vom face referire la alcool, tutun si cofeină, societatea privindu-le ca fiind diferite de celelalte droguri. Acest curs se referă în special la folosirea drogurilor ilegale. Abuzul acestora poate duce la afectarea fizică si psihică, iar prin actiunile celor care le folosesc, afectează si comunitatea.

vioalexandru10: Mersi
Răspuns de mihael4ik2002
0
De rezumat acest text in 30-35 cuvinte:
Trandafirul este adeseaasociat cu crinul,pentru a exprima , amindoua ,un contrast in calitatea acestora de culori si pentru a simboliza doua virtuti de obicei complementare,dragostea si puritatea;ambele flori sint simboluri ale Fecioarei Maria .
Expresia sub trandafir ,folosita , maii des, in latina (sub rosa),inseammna "In secret"sau "In tacere ".In Grecia si Roma antica,se presupunea a fi o practica sa declari secretul unui consiliu asezind un trendafir deasupra,pe durata deliberarilor lui.Multe camere de consilui din Europa au,din accest motiv,sculptati trandafiri in tavanele lor.
Ajutor va rog!!!!!!

mihael4ik2002: Ajutati-ma cinevaaaaaaaa???
Alte întrebări interesante