Limba română, întrebare adresată de Viktor55, 9 ani în urmă

felicitare pentru sora

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de zdaniksvistun
12
Esti marea mea sursa de inspiratie. Te admir pentru curaj, pentru inventivitatea, pentru puterea creatoare, pentru indulgenta, pentru blandete. Multumesc in fiecare zi ca am avut norocul sa fiu eu sora ta. Sunt plina de recunostinta pentru dragostea si prietenia care nu se va sfarsi niciodata. La multi ani, surioara!Iti urez tie cea care esti sora iubita, La multi ani traiti in bucurie, implinire, sanatate, abundenta si iubire. Fii binecuvantata cu tot ce e mai bun in lume!Draga mea sora iti spun un sincer “La multi ani si iti doresc sa fii sanatoasa, voioasa, fericita. Sa ai mereu tot ceea ce e mai bun pe lume si sa ne bucuram mereu impreuna, ca si astazi! Te iubesc mult!”
Răspuns de nastea12340
4
astazi este cea mai speciala zi din viata ta asa ca vreu sa-ti doresc un sincer la multi ani !!! Iti doresc un ocean de sanatate , un munte de noroc si un camion cu bani .Sincere felicitari cu aniversarea de....ani.
Sa ploua incet deasupra ta cu picaturi de fericire ,sa ai un car cu sanatate si sufletul sa-ti fie scaldat in stropi de bunatate
Alte întrebări interesante