fie expresia 2x^2-x+2 si 2x-3 Calculati suma diferenta si produsul expresiilor date
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
4
suma ... S= 2x²-x+2 +2x-3 = 2x²+x-1 ;
diferenta D= 2x²-x+2 -2x+3 = 2x-3x+5 ;
produsul π =(2x²-x+2)(2x-3) = 4x³-2x²+4x-6x²+3x-6 = 4x³- 8x² +7x - 6 ;
diferenta D= 2x²-x+2 -2x+3 = 2x-3x+5 ;
produsul π =(2x²-x+2)(2x-3) = 4x³-2x²+4x-6x²+3x-6 = 4x³- 8x² +7x - 6 ;
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Informatică,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă