Fie expresiile 2x+3 si 2x2+x+2,Calculati suma,diferenta si produsul expresiilor date.
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
S=2x+3+4+x+2=3x+9
D=2x+3-(4+x+2)=2x+3-4-x-2=x-3
P=(2x+3)(4+x+2)=(2x+3)(6+2)=2x*6+2x*2+3*6+3*2=12x+4x+18+6=16x+24
D=2x+3-(4+x+2)=2x+3-4-x-2=x-3
P=(2x+3)(4+x+2)=(2x+3)(6+2)=2x*6+2x*2+3*6+3*2=12x+4x+18+6=16x+24
Alte întrebări interesante
Engleza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Franceza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă