Fie functia f : { -2;-1;1;2 } -> Z, f(x)= -2x + 3. Daca a=f( -2 ) + f(-1) + f (1) + f(2) , atunci a este egal cu...Urgent va rog.
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
f(x)=-2x+3
f(-2)=-2*(-2)+3=4+3=7
f(-1)=-2*(-1)+3=2+3=5
f(1)=-2*1+3=-2+3=1
f(2)=-2*2+3=-4+3=-1
a=f(-2)+f(-1)+f(1)+f(2)=7+5+1-1=7+5=12
f(-2)=-2*(-2)+3=4+3=7
f(-1)=-2*(-1)+3=2+3=5
f(1)=-2*1+3=-2+3=1
f(2)=-2*2+3=-4+3=-1
a=f(-2)+f(-1)+f(1)+f(2)=7+5+1-1=7+5=12
RobertAndrey151:
Multumesc.
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Fizică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă