Fie functia f : R⇒R , f ( x ) = -3x + 1 . REZOLVATI INECUATIA f ( x ) ≥ f ( 1 ) , x ∈ R .
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
13
F(x)=-3x+1
F(1)=-3+1=-2
3x+1≥-2
3x≥-2-1
3x≥-3
x≥-1
F(-1)=-3*(-1)+1=3+1=4
F(x)≥F(1)⇒4≥-2
F(1)=-3+1=-2
3x+1≥-2
3x≥-2-1
3x≥-3
x≥-1
F(-1)=-3*(-1)+1=3+1=4
F(x)≥F(1)⇒4≥-2
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Istorie,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă