fie functia f:R-R , f(x) x(la puterea a doua) - 3x+3
sa se afle f(1)+ f(-1)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
4
[tex] f(x) = x^{2} - 3x+3
\\ f(1)=1-3+3=1
\\ f(-1)=1+3+3=7 \\
f(1)+f(-1)=1+7=8[/tex]
alex1222:
pot sa stiu ce program ai folosit pentru editarea ecuatiilor ... este cumva mathtype?
Răspuns de
1
F(1)=1la a. doua -3×1+3=1-3+3=1
F(-1)=(-1)la a doua -3×(-1)+3=1+3+3=7
F(1)+f(-1)=1+7=8
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Studii sociale,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă