fie funcția g: R* → R* , g(x) = √2 pe x
completați tabelul
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
4
Răspuns:
x = -√8 ⇒ g(-√8) = (-1)/2
x = -2 ⇒ g(-2) = -(√2)/2
g(x) = -1 ⇒ x = -√2
g(x) = -√2 ⇒ x = -1
x = 1 ⇒ g(1) = √2
x = √2 ⇒ g(√2) = 1
x = 2 ⇒ g(2) = (√2)/2
g(x) = 1/2 ⇒ x = 2√2
Explicație pas cu pas:
x = -√8 ⇒
x = -2 ⇒
g(x) = -1 ⇒ ⇒
g(x) = -√2 ⇒ ⇒
x = 1 ⇒
x = √2 ⇒
x = 2 ⇒
⇒ ⇒
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Geografie,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Fizică,
8 ani în urmă
Ed. tehnologică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă