Biologie, întrebare adresată de dariastn23, 8 ani în urmă

Fiecare elev, va alege o plantă și un animal, le veți descrie alcătuirea corpului, mediul de viață, modul de apărare și de reproducere. Tema se face pe caiet și se încarcă pe platformă, termen duminică 14.11.2021.



Va rog ajutați-mă !!


dariastn23: Ajutați-mă
dariastn23: Va rog
dariastn23: Dau coroana
dariastn23: Promit

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de diandraboza28
1

Explicație:

Hibiscus sau trandafirul japonez

Hibiscus este o plantă cu flori ce se regăsește în sute de specii, frumos și variat colorate. Din hibiscus se prepară ceai, care este considerat un remediu natural excelent.

El este format din:

  • caliciu
  • corola
  • piese pentru femei
  • piese pentru barbati

Forma organelor masculine și feminine, este o caracteristică comună în rândul hibiscusului. Flora conține structuri tipice de flori, dar ele au și caracteristici unice, cum ar fi coloanele lor lungi.

In timpul verii, floarea trebuie udata de 2-3 ori pe saptamana.Toamna si iarna,floarea trebuie expusa la lumina,la o temperatura de peste 10°C si udarea poate fi saptamanala.

Aceasta specie se reproduce prin seminte,iar ele trebuie pastrate la 13-16°C.

Ursul

Ursii sunt o familie de mamifere mari răspândite în emisfera nordică.Sunt animale omnivore de talie mare, voluminoase și masive, cu coadă scurtă, ascunsă între perii blănii, cu cap rotund, bot alungit si trunchiat, gât scurt și gros, urechi scurte și ochi relativ mici, negri sau cafenii,iar labele au câte cinci degete prevăzute cu gheare puternice,care il ajuta sa se apere.

Urșii sunt animale nocturne, iar ziua stau ascunși în scorburi de copaci sau bârloguri,iar ei trăiesc, de regulă, singuratici,dar în perioadele de reproducere pot fi văzute perechi.

Reproducerea are loc o singură dată pe an. Împerecherea are loc primăvara (la ursul brun) si gestația durează cam 6-9 luni, din cauza implantării întârziate a ovulelor. Femela naște 1-5 pui, prin octombrie-martie, (la ursul brun).

Sper ca te am ajutat! O coroana m ar ajuta mult<3

Alte întrebări interesante