Limba română, întrebare adresată de saramariavictorin31, 8 ani în urmă

Fișă de portofoliu Imaginează-ți că ai participat la una dintre expedițiile prezen- tate în text. Scrie o întâmplare din această expediție. • Descrie cel puțin o persoană și un loc. . Găseşte un titlu potrivit poveştii tale. textul mari exploratori ai lumii​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Lxvely
13

Răspuns:

Intr o zi am participat la o expeditie identica cu cea a lui Marco Polo, organizata de niste persoane care erau pasionate de expeditii pe mare.

Prima data cand am urcat pe vas am fost uimit(a) de marimea acestuia, dar si de faptul ca aveam sa mergem destul de mult pe el. Calatoria in sine trebuia sa dureze 3 zile. Prin a doua zi, de dimineata, toti cei aflati in vas s au trezit indata la zgomotul unor valuri puternice izbite de acesta. Uneori apa mai si intra inauntru desi ambarcatiunea era mare si inalta. Vremea ar fi trebuit sa fie numai buna insa ne am inselat amarnic pentru ca niste nori mari si gri se formau in ritm alert pe cer. Speriati, planuiam sa ne intoarcem insa daca mergeam inainte sau ne intorceam tot aceeasi distanta era, asa ca nu mai aveam solutii, am inaintat si am sperat ca nu avea sa se intampla nimic rau.

In final, am trecut de furtuna cu bine si la scurt timp dupa am si ajuns la locul unde trebuia sa ajungem pe la amiaza celei de a treia zi. A fost o calatorie plina de evenimente si suspans insa a avut un final fericit si experienta in sine a fost una de neuitat.

ii poti da tu un titlu adecvat, sper ca te am ajutat si daca vrei sa schimb ceva nu ezita sa ma anunti :)


luncasudaniela083: ești rare
luncasudaniela083: ești rare
luncasudaniela083: ești rare
luncasudaniela083: ești tare
ciobanud677: md
ciobanud677: ms
Alte întrebări interesante