Limba română, întrebare adresată de kinguss, 9 ani în urmă

FOARTE URGENT!!!!! DAU COROANA!!!!

Text argumentativ despre legatura dintre copilarie si celelalte varste.

Faceti va rog!*-*

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de kxnffjgkf
0
Cu copilaria nu te mai intalnesti o pierzi daca nu ai grija de ea este ca o floare daca nu ii dai apa se usuca . Fiecare petala reprezinta cat-o varsta . Prima reprezinta gradinita , a doua reprezinta scoala primara iar a treia si nu ceea din urma generala . In generala este minuat pentru ca incepe adolescenta . Cand iti dai seama ce vrei sa faci , cine vrei sa devi, ce personalitate ai .
Dupa urmeaza liceul este perioada cand te maturizezi si incepi sa gandesti diferit . Cand te gandesti la viitorul tau .
Iar dupa urmeaza faculatea ani in care devii adult si incepi sa iti asumi responsabilitati .
SPER CA TE AJUTA ! :)))
Răspuns de crin234
0
Copilăria este o vârstă ce determină în mare parte viitorul tău.Educația pe care o primești în copilărie se va reflecta în comportamentul tău.Principiile ce ți-au fost inculcate,îți pot influența deciziile.De asemenea,amintirile legate de această perioadă au o strânsă legătură cu dezvoltarea ta morală.Pe unii,experiențele traumatizante din copilăre cum ar fi războiul,pierderea unui părinte,sau violența domestică i-au afectat într-o măsură mare și este foarte greu să treci peste aceste rămășițe ale trecutului.Sau,din contra,unii încă din copilărie au văzut lucruri ce i-au întărit și maturizat.Alții în copilărie și-au stabilit un exemplu,un etalon,un idol pe care îl urmează îndeaproape.
Concluzionez că această perioadă înfloritoare a vieții,copilăria își va pune cu siguranță amprenta asupra felului tău de-a fi.
Alte întrebări interesante