Limba română, întrebare adresată de adelinahenzel13, 8 ani în urmă

Foloseşte introducerea următoare pentru a realiza un text creativ.
Găsește-i un titlu potrivit. Irina s-a sculat devreme şi a ieşit în curte. Priveşte cum așterne soarele veşminte de aur pe colina ce duce la iazul tăinuit sub perdeaua stufului. E dimineaţă. Nu s-a ridicat încă roua cernută în noapte de stele. In fiecare picur de pe flori şi de pe iarbă strălucesc diamante. E cald.

Va rog o descriere cât mai detaliata! Sa nu fie în bătaie de joc! Și sa nu fie copiata de la celelalte întrebări.​ VA ROG REPEDE!


andreiurziceanu1: eu ți-l fac câte puncte dai
adelinahenzel13: nu mai îmi trebuie
adelinahenzel13: postarea e făcută acum 8 ore ))
andreiurziceanu1: a bn
andreiurziceanu1: sc
andreiurziceanu1: scz
adelinahenzel13: npc
andreiurziceanu1: what
andreiurziceanu1: sa ai o zi frumoasa
adelinahenzel13: mersi la fel

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de swagem1ly
2

Răspuns:

Frumuseţea naturii

Irina s-a sculat devreme şi a ieşit în curte. Priveşte cum așterne soarele veşminte de aur pe colina ce duce la iazul tăinuit sub perdeaua stufului. E dimineaţă. Nu s-a ridicat încă roua cernută în noapte de stele. In fiecare picur de pe flori şi de pe iarbă strălucesc diamante. E cald. Irina priveşte cum albinele au inceput sa culeaga polen inca de la prima ora a diminetii. Pasarile, inca adormite, canta un cantec armonios pentru a anunta pe toata lumea ca este timpul trezirii. Crengile copacilor flutura line in adierea usoara de vant. Fluturii isi odihnesc aripile pe florile colorate in zeci de culori vii. Buburuzele, mai timide, isi fac incet incet aparitia printre frunzele verzi de iarba pe care se vede inca roua. Nici furnicile nu au ratat distractia. Au iesit de sub un stalp din lemn in sir indian sa caute mancare. Atmosfera era un armonioasa. Totul arata minunat, poate prea minunat ca sa para real. De asta iubea Irina diminetile

Sper ca te-am ajutat!

Scuze ca am scris fara diacritice dar ma grabeam.

Nu e copiata de pe net

Succes!


adelinahenzel13: Mulțumesc! Dar am făcut-o deja și nu mai m cum sa ți dau coroană
swagem1ly: E ok, nu imi trebuie coroana
Alte întrebări interesante