Limba română, întrebare adresată de Davidddd50, 9 ani în urmă

folosind ca mod de expunere naratiunea,redacteaza o compunere de 10-15 randuri in care sa povestesti cum ai reusi sa depasesti un moment dificil din viata ta.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AlexandraCamelia9999
2
Astăzi am fost la munte, a fost super fiindcă mam distrat și am și învățat și câte ceva de exemplu am învățat că unde-s doi puterea crește și că dacă lucrezi în echipă termini mai repede dar partea cea dificilă a fost că am alunecat de pe schiuri și am căzut brusc pentru mine a fost o perioadă mai grea fiindcă miam rupt mâna , sper să nu se mai întâmple asta niciodată. Sper că tiam fost de ajutor!

Davidddd50: am sa o mai imbunatatesc oricum ms de idee ;)
AlexandraCamelia9999: Cu plăcere :)
Răspuns de Andreea77777771
2
Era o zi frumoasa de vara ,mergeam pe strada scolii mele ,trecând pe acolo ,fără să vreau vad in fața ochilor mei un accident rutier nu tocmai placut .Impactul emoțional a fost destul de puternic ,mai ales ca victimele accidentului au fost rănite grav .Am fost foarte afectat mai ales ca într-una dintre mașini se afla cel mai bun prieten al meu ,m-am bucurat nespus ca a scăpat teafăr si nevătămat ,mai ales ca am trecut peste incidentul acesta.
Alte întrebări interesante