Studii sociale, întrebare adresată de SonyaAndreea, 9 ani în urmă

Folositi urmatoarele cuvinte si grupuri de cuvinte pentru a crea un text despre patriotism : devotament, spirit de sacrificiu, eroi, trecut istoric, traditii.
Repede , va rog frumos!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Dixie16
2
Ce este patriotismul ? In ziua de astazi patriotismul a devenit un lucru vag , expus doar pe 1 Decembrie . Oamenii nu mai au acelasi devotament pentru tara ,fiecare isi vede de problema lui , nimanui nu ii pasa ca acum nu mult timp eroi cu spirit de sacrificiu isi dadeau vietile pentru a apara tara . Patriotismul trebuie expus. Probabil multi dintre noi suntem patrioti ,dar degeaba daca tinem asta undeva in adancul sufletului. Trebuie sa le aratam si celor carora nu le pasa de trecutul istoric al acestei tari ce inseamna sa iti pretuiesti tara . Tot ce trebuie sa facem este sa respectam traditiile lasate din mosi stramosi si sa le pastram neschimbate.

Dixie16: Coronita ? <3
Răspuns de andreeanegara1
2
           Ce este patrotosmul??
Patriotismul este o dovada de devotament penrtu trecut,pentru care este nevoie de spirit de sacrificiu pentru al intretine .Trebuie sa avem mai mult respect pentru eroii nostri carev au un trecut istoric foarte tumultos si cu care ar trebui sa ne mandrim.Este foarte greu sa pastram respectul dar il dobandim usor.
               Sper ca viitoarele generatii vor intelege cat de inportanti au fost toti eroii tarii.

Alte întrebări interesante