Informatică, întrebare adresată de 7Zip, 8 ani în urmă

Formatați celulele din domeniul A1:D1 astfel încât textul scris în fiecare celulă să fie așezat pe două rânduri în cadrul aceleiași celule.
(Microsoft Excel )

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bacanunatalia1989
3

Versiune excel 2007

Ar fi doua variante: Cea mai rapida ar fi sa folosesti ALT+ENTER pentru a introduce o linie de text suplimentara intr-o celula.

Daca vrei sa ai toate celulele formatate in acest fel dintr-o singura actiune:

Pozitioneaza cursorul in prima celula A1

Apasa simultant CTRL+SHIFT+DIRECTIE STANGA pentru a selectiona toate celulele pe care vrei sa le formatezi. (Celulele A1:D1 in cazul asta.)

Apasa pe rand ALT apoi H  apoi W  si vei avea activat wrap text.

Pozitioneaza cursorul in celula A1 foloseste combinatia de taste CTRL+BARA DE SPATIU pentru a selecta coloana A. Apoi SHIFT + TASTA DIRECTIE STANGA pentru a selecta si coloanele B, C si D. O data selectionate coloanele pozitioneaza cursorul intre numele lor reprezentat de litere. Va trebui sa arate ca un plus format di sageti orientate dreapta stanga. Trage de el sa aranjezi dimensiunea coloanelor.

Daca folosesti mouse-ul:

Pe ribbon in meniul Home da click pe Wrap Text din zona Alignment (a treia zona de la stanga la dreapta- aia in care ai si pictogramele pentru aranjare text stanga, dreapta, centru, sus, jos, mijloc..).

Alte întrebări interesante