Limba română, întrebare adresată de alina8390, 8 ani în urmă

formati un test ( rezumat) scurt sau lung
despre o fata care se pierduse în pădure și o fiara o pndea cu colți mari și picioare mari și lungi sa fie de groaza ieri am povestit la romna despre monștri dintr-un text iar asta ne e tema dau coroana ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de HeyNeedHelp
2

Maria era o fetița foarte cuminte, însă de cand s-a imprietenit cu noii ei vecini, aceasta e din ce in ce mai obraznică. Nu mai vrea sa mearga la scoală si se ceartă des cu sora ei mai mică.

Într-o zi, după o mare ceartă cu mama ei, a fugit in padure alaturi de vecina sa, Elena. Părinții lor le-au spus sa nu meargă niciodată acolo insă erau foarte curioase de ce ar putea gasi in padure.

După ce au mers puțin timp prin pădure se asteptau sa gasească o casă a zanelor sau un castel magic dar nu era nimic de genul acesta, așa ca fetele de opt ani au decis sa mearga acasa. Cu toate acestea, au realizat ca s-au pierdut.

Din tufisuri s-au auzit frunzele foșnind. Noaptea sosea, iar ele erau singure si speriate.

Din spatele tufișurilor un monstru mare s.a ridicat. Era cât un munte pe lângă ele. Arăta ca o figură umană insa avea pielea albă, albă si corpul slab cu membre lungi. Erau terifiate!

Acestea au început să fugă cât mai repede însa Maria s-a impiedicat, si cât timp entitatea monstruoasă intindea mana spre ea, aceasta s-a trezit in camera ei cu pereți de un galben deschis si flori roz desenate peste tot.

Aceasta era bucuroasă ca totul a fost doar un coșmar, s-a îmbracat pentru scoala si era gata să invețe ceva nou.

(Poți scrie asta dacă vrei plot twist) Cât timp mergea pe poteca ingustă catre scoală a realizat că are vecini noi. Era entuziasmată sa se împrieteneasca cu mica fată blondă ce părea a fi de aceeasi vârstă cu ea.


HeyNeedHelp: M.am repetat spre final. Poți schimba din "acestea" în "Fetele" sau "aceasta" în "Maria"
alina8390: ok
Alte întrebări interesante