Limba română, întrebare adresată de catangiuana, 8 ani în urmă

forme verbale și pronominale din poezia izvorul noptii ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de awkrfbhab
0

Răspuns:Iusitina era o fetita micuta si vesela, cu o imaginatie debordanta si o sete neostoita de a descoperi lumea. Singurul lucru care o facea mai fericita decat explorarea si joaca era mancarea. Iusitina avea o mancare favorita, despre care putea vorbi ore intregi: caca cu topping de pipi si un strop de voma.

Mama ei, o femeie iubitoare si intelegatoare, se straduia sa ii faca mancarea preferata cat mai des posibil. In fiecare dimineata, dupa ce se trezea din somnul dulce si odihnitor, Iusitina se gasea in fata unei farfurii fierbinti cu caca proaspata si delicioasa.

Ea savura fiecare inghititura cu placere si se bucura la fiecare gust nou pe care il simtea in gura. Mama ei ii punea mereu un topping de pipi proaspat, care ii dadea mancarii un gust delicios si picant. Iusitina ii era recunoscatoare mamei sale pentru tot ceea ce facea pentru ea, si ii arata acest lucru prin zambetul larg care ii lumina fata la fiecare masa.

Cu timpul, Iusitina a inceput sa se bucure de mancarea sa preferata nu numai pentru gustul ei delicios, ci si pentru emotiile pozitive pe care i le aducea. In fiecare zi, ea se bucura de fiecare masa, stiind ca mama ei ii face mancarea preferata cu dragoste si grija. Iusitina era fericita, si nu avea nevoie de mai mult pentru a-si face ziua completa.

Iusitina era fericita in lumea ei plina de caca cu topping de pipi si un strop de voma, pana in ziua in care Ilie, un prieten al familiei, a decis sa o raneasca. Ilie era un tip ciudat, care avea puteri supranaturale si adora sa faca farse celor din jur. Asa ca, una dintre zile, cand Iusitina se afla in bucatarie, savurandu-si mancarea preferata, Ilie a decis sa o teleporteze in China, tara pe care ea o ura cel mai mult.

Iusitina a ramas socata cand a vazut ca se afla dintr-o data intr-o tara straina, plina de oameni necunoscuti si oameni pe care nu-i intelegea. Era speriata si confuza, si nu stia cum sa reactioneze. In cele din urma, a decis sa incerce sa se ascunda intr-o pestera, in speranta ca va gasi o cale de intoarcere acasa.

Dar Ilie nu avea de gand sa o lase sa scape asa usor. El a urmarit-o si a gasit-o intr-un final in pestera, unde i-a dat un pumn in fata, lovindu-o cu putere. Iusitina a plans si a strigat, dar nu a putut face nimic pentru a se apara sau a scapa de Ilie. In cele din urma, a fost nevoita sa ramana in pestera, sperand ca cineva o va ajuta.

Iusitina era disperata in pestera din China, fara nicio modalitate de a se teleporta inapoi acasa. In cele din urma, a avut o idee nebuna: sa isi manance tamponul. Stia ca acest lucru nu era sanatos sau normal, dar era disperata si nu vedea alta cale de iesire din situatia in care se afla.

Asa ca a inceput sa inghita tamponul cu pofta, nefiind prea ingrijorata de consecinte. Dupa cateva momente, s-a simtit ciudat si a inceput sa vada lucruri neobisnuite in jurul ei. In cele din urma, a realizat ca s-a teleportat inapoi acasa, unde se afla in siguranta.

Dar ceva era diferit acasa. Mama ei nu era aceeasi persoana draga si calda pe care o stia, ci un strain rece si distant. Iusitina a incercat sa se apropie de mama ei, dar aceasta a refuzat sa o hraneasca la san, cum facea in mod normal. In schimb, a inceput sa o ameninte si sa o trateze cu indiferenta.

Iusitina a realizat ca, in ciuda eforturilor sale de a se teleporta inapoi acasa, a ajuns intr-un univers paralel in care mama ei era un strain si nu mai putea savura mancarea ei preferata, caca cu topping de pipi si un strop de voma. Era dezamagita si speriata, si nu stia cum sa scape din aceasta lume ciudata.

Explicație:da

Alte întrebări interesante