Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Formulati o compunere dupa modelul acesta asemanatoare. va rog dau coronita

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Diana2000004
1
Gânduri de vacanță
Vacanța de vară...Ce gânduri frumoase aduce...dar, câteodată le și i-a.
As vrea sa merg la mare cu familia, să sar în apa încălzită de razale soarelui...să mă plimb cu picioarele goale pe nisipul cald și moale...
Aș vrea să plutesc printre planete și sa-mi pun dorințe la toate stelele strălucitoare care așteaptă să fie mângâiate și respectate, să pot să alerg printre miile de vise și gânduri ale mele și să aleg unul singur care să se îndeplinească, Cum ar fi să fiu iar copil și să mă joc, sa merg la grădiniță, sa nu mai fac teme multe și grele, sa nu mai dau teste după teste , să nu mai conteze ce note iau .
As vrea sa-mi plantez o floare și din ea sa răsară un curcubeu pe care pot sa călătoresc oriunde vreau eu, fiecare culoare să însemne ceva special ce numai eu știu .
Dar, nu...acestea sunt doar vise, iar acum sunt treaza . Visele, dorințele, gândurile, sunt ca o poartă mare închisă cu un lacăt ce nici dorința de al deschide nu funcționează. Nu trebuie nici dorințe , nici putere , nici rugăciune, ci doar răbdare , dar nu poți aștepta atât de mult timp sa zbore, sa viseze , sa fie ei însuși , nici măcar cel mai cuminte , mai răbdător copil din lume nu pare aștepta atât de mult.
Dar, cine așteaptă, în se va deschide lacătul , nu și poarta ...
Alte întrebări interesante