Limba română, întrebare adresată de Crissady, 9 ani în urmă

Formulati un dalog in care vă convingeti parintii sa va cumpere o pisică .
DAU COROANA SI 50 DE PUNCTE!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de huzum123456789
3
-mami poti sa-mi cumperi o pisica. -sa sti ca o pisica este o mare responsabilitate -Stiu,dar o sa am mare grija de ea. -daca iti convingi tatal,ti-o iau -tata poti sa-mi iei si mie o pisica -sigur draga,dar ce-a zis mama ta -ca pote sa mi-o ia. -daca asa a zis,ti-o luam

huzum123456789: Coroana?????
Crissady: Multumesc !
Răspuns de Soloforever
8
- Mama, tata as vrea sa va rog ceva! Dupa cum bine stiti eu iubesc pisicile si as dori sa am si eu una! Ce parere aveti? Imi puteti lua una?
- In nici un caz! Tu nu stii cat de multa responsabilitate trebuie sa ai ca sa poti creste o asemenea fiinta! Si sa nu mai pomenim de cat de mult trebuie sa strangi dupa ea!
- Mama ta are dreptate! Plus ca parul de pisica este foarte periculos!
- Aici tata, te inseli! Parul de pisica este la fel de periculos precum este parul uman... adica deloc. In legatura cu responsabilitate, consider ca am nevoie de ceva care sa ma motiveze destul de mult incat sa ma maturizez. O pisica ar fi foarte potrivita! Pentru a nu avea probleme de sanatate, nici noi si nici pisica, o vom vaccina si ii vom face toate tratamentele necesare.
- Dar cu curatenia! Cu siguranta nu o vei face tu! Noi nu ne luam nici o responsabilitate, iar casa va trebui sa fie mereu curata!
- Promit mama ca voi face curatenie de cate ori va fi nevoie! Ii voi face pisicutei un loc al ei unde isi va petrece majoritatea timpului astfel incat nu va murdari, prearau, si restul casei. 
- Atunci suntem de acord! Dar exista o conditite! Daca nu te vei descurca cu toate aceste sarcini va trebui sa renuntam la pisica!N se pare o opurtunitate foarte buna pentru a te maturiza!
- Va multumesc mult de tot! Promit ca nu va voi dezamagi!!
- Si te-ai hotarat cum o va chema?
- Nu. Astept sa o cunosc mai intai!

Crissady: Multumesc ! E foarte super raspunsul tau !
Soloforever: Cu mare placere!
Alte întrebări interesante