Limba română, întrebare adresată de corinavlad4554, 8 ani în urmă

formulați un text de minim o jumătate de pagină despre o întâmplare cu o temă la alegere,ținând cont de momentele textului narativ ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ap2421077
1

Răspuns:

Era o zi frumoasă de vară și oamenii se bucurau de căldura soarelui. Printre ei se afla și Maria, o tânără de 22 de ani care se plimba cu bicicleta prin parc. Era o iubitoare a naturii și își petrecea majoritatea timpului liber în aer liber.

Pe drumul ei, Maria a observat un câine fără stăpân care părea să se piardă. Animalul părea speriat și confuz, așa că Maria a decis să încerce să îl ajute.

Cu o atitudine blândă și răbdătoare, Maria s-a apropiat de câine și i-a vorbit cu blândețe. Animalul a părut să se liniștească puțin și a permis Maria să îl atingă. Maria a început să îl mângâie pe cap și să îi vorbească cu blândețe, încercând să îl facă să se simtă în siguranță.

Cu ajutorul altor oameni care treceau prin parc, Maria a reușit să afle că câinele se numea Rex și că fusese pierdut de mai bine de o zi. Ei au început să căutăm stăpânul lui, dar din păcate nu au reușit să îl găsească.

Cu toate acestea, Maria nu a vrut să lase câinele să rămână pe stradă și l-a luat acasă cu ea. A început să îl hrănească și să îi ofere atenție și dragoste, iar în scurt timp Rex a devenit parte din familia ei.

Cu timpul, Maria a început să îl antreneze și să îl învețe diverse trucuri, iar Rex s-a dovedit a fi un câine extrem de inteligent și devotat. Împreună, au petrecut multe ore frumoase în parc și au făcut multe plimbări lungi prin oraș.

de atunci amandoi au trait fericiti.

titlul il pui tu.te las pe tine

Alte întrebări interesante