Limba română, întrebare adresată de giogio3, 9 ani în urmă

formuleaza anunturi haioase prin care incerci sa vinzi capacul de la pix,frunza cazuta pe pervazul ferestrei,lumina lunii,gaura covrigului sau manusa pierduta a bunicii. Repede va dog!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de denisadenica
5
VREAU SA VAND CAPACUL PIXULUI MEU INEXISTENT + TVA, A CAZUT O FRUNZA PE PERVAZUL FERESTREI MELE SI NU ESTE DIN POMUL MEU,O VAND LA UN PRET ACCEPTABIL LUMINA LUNII BATE PREA TARE,O VAND LA DOAR 2 LEI BUCATA COVRIGUL MEU ARE O GAURA,ESTE SPECIAL,IL VAND FOARTE SCUMP BUNICA MEA A PIERDUT O MANUSA,O VAND,E FOARTE FOLOSITOARE IN GRADINARIT SI LA BUCATARIE,DE ASEMENEA NU ESTE IEFTINA ! (pt ca are flori pe ea) Alege si tu :)))

giogio3: multumesc
Răspuns de rebecacococi
5
Pixul meu s-a uscat si nu mai am ce face cu el.Corpul pixului l-am vandut,dar capacul e atat de frumos!Mi-a parut rau sa il arunc.Il vand cu un leu.
Am gasit o frunza pe pervazul ferestrei mele si este una foarte frumoasa.Este verde cu putin galben.Este putin gaurita de un porumbel,dar va spun ca este o opera de arta!
Asta-nopate nu puteam sa dor,asa ca m-am uitat pe fereastra.Si ghiciti ce am vazut:lumina lunii.O vand cu treizeci de bani pe secunda folosita.Este o lumina foarte puternica si va poate ajuta la teme cand este seara.V-o recomand!
Haideti sa va spun ceva,am mancat aseara unn covrig si a mai rams doar o bucata cu o gaura in ea.Mie nu mi-a mai fost foame,asa ca puteti sa o luati cu voi la scoala.Cand va este foame o puteti manca.Este foarte consistenta.Costa 50 de bani.
Ieri a fost bunica mea la mine si si-a uitat o manusa.Pentru a mai face si eu niste bani,as vrea sa o vand.Si vreau cat mai repede.Cine este interesat o poate cumpara.


 
Alte întrebări interesante