Limba română, întrebare adresată de dincadariaanamaria, 8 ani în urmă

Ganduri la sfarsit de clasa a 5-a!!!! Vă roog!!! Este foarte urgent!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andyalexnicola
3

Răspuns:

Buna dimineața/ziua! Astăzi vă voi spune despre gândurile mele cu privire la acest an. Clasa a V-a a fost o clasă ciudată, școală nouă profesori noi,colegi noi,materie nouă, totul a fost nou. A fost destul de interesant totuși, având materii noi precum informatica, biologia pe care o știam in clasele 0-4 ca științe ale naturii și franceza sau germana. Aceste materii au fost și vor fii in continuare destul de interesante.

Profesorii sunt înțelegători și drăguți când vine vorba să nu știm ceva, aceștia ajutându-ne cum pot și încercând să ne facă să înțelegem. O sa mai avem încă 3 ani de acum in colo cu dânșii așa că trebuie să începem să ne înțelegem și cu cei pe care nu prea îi tolerăm.

Colegii sunt unii mai drăguți alții mai răi, unii mai înalți alții mai scunzi,unii mai slabi alții mai grași și unii mai inteligenți și unii mai greu de cap dar cu toate acestea, țin la fiecare în parte și deșii nu ne cunoaștem prea bine, nu aș renunța la nimeni de aici.

La anul o sa fie alte materii noi și materiile vechi vor fii mai grele, dar eu o sa continui să îmi dau silința și nu voi renunța să încerc să fiu cea mai bună variantă a mea și să nu îi dezamăgesc pe cei care încearcă să mă educe, chiar daca anul acesta l-am petrecut mai mult online și chiar daca au mai existat neînțelegeri, sper ca la anul sa petrecem mai mult timp unii cu ceilalți și să nu ne mai certam între noi

Explicație:

sper că te-am ajutat\( ^ - ^ )ノ

Alte întrebări interesante