Istorie, întrebare adresată de gigicriveanu9, 8 ani în urmă

găsiți soluții la 7 din problemele cu care se confruntă statele Uniunii Europene. URGENTTT! VA ROG ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de matiutkarla2006
1

Răspuns:

1. Poluarea.

O soluție ar fi mărirea amenzilor aruncării deșeurilor în locuri care nu sunt amenajate special pentru asta sau înlocuirea plasticului cu substanțe biodegradabile.

2. Lipsă de locuințe accesibile pentru tineri.

O soluție ar fi reducerea prețului pentru studenți sau locuințe speciale oferite de stat pt studenți, până își găsesc un loc de muncă stabil.

3. Vânatul excesiv.

O soluție ar fi interzicerea activității de vânătoare în anumite luni ale anului sau de plăcere.

4. Fenomenul migrației.

O soluție ar fi adăposturile speciale pt imigranți și găsirea unor locuri de muncă pt aceștia, până se pot descurca singuri, întărirea poliției frontiere.

5. Nerespectarea statului de drept.

O soluție ar fi pedepsirea aspră a obstrucționării legii, fără posibilitatea plătirii pedepsei cu bunuri materiale/bani.

6. Covid 19.

O soluție pe viitor ar fi urmărirea evoluției bolii, conștientizarea oamenilor și luarea de decizii imediate de la începutul apariției, interzicerea din timp a tuturor imigranților din alte țări infectate.

7. Corupția.

O soluție poate fi crearea unei reforme prin care cetățeanul deține puterea, cetățeanul participă la luarea deciziilor din parlament, cetățeanul poate să-și dea jos conducătorul/parlamentarii legal, dacă aceștia nu duc la bun sfârșit anumite sarcini sau iau o decizie în detrimentul poporului.

Alte întrebări interesante