Limba română, întrebare adresată de alincristian200, 9 ani în urmă



GIMNAZIU (CLASELE V-VIII) LIMBA ROMÂNĂ 8+4 pcte


Realizeaza o compunere de 80-150 cuvinte in care sa-ti exprimi opinia despre atitudinea drumetului care a avut doua paini , falorificand in argumentare
textul suport (Cinci paini ) In realizarea compunerii vei avea in vedere : 1.Sa utilizezi un pronume demonstrativ si un adjectiv pronominal posesiv 2.Sa integrezi corect grupurile Ce-l si cel . Va rog mult , am nevoie pe maine !!!!!!


alincristian200: Ma puteti ajuta
alincristian200: Ce mai sait nu te ajuta aproape nimeni mai ales pe mine

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marcyflower
18
Atitudinea abordată de drumețul cu doua pani a fost una neadecvata,mai ales pentru ca aceasta a fost adoptata în cazul unui prieten,acestuia lasandu-i probabil un gust amar,acel comportament având un efect negativ asupra prieteniei lor în viitor.Povestea are ca morala ca acest tip de raționament are numai urmări ridicole,isteria nefiind o opțiune demna de aprobat în fata curții judecătorești. În orice caz,după consecințele pe care drumețul și le-a asumat,nu numai ca a fost o povața de ținut minte pentru cititori(adesea copii ce au nevoie de indrumare),dar a și învățat sa fie mai indulgent în privința bunurilor materiale.
Sper ca te-am ajutat! Spor!

marcyflower: integrează și tu pe acolo pronumele alea ca am uitat de ele
marcyflower: înlocuiești pe acolo, nu e greu;)
alincristian200: Da am inteles si mersi
marcyflower: Cu plăcere :))
Alte întrebări interesante