Limba română, întrebare adresată de CristiMC, 9 ani în urmă

Greseli de scriere sau ortografie? "Sall all! Am creat acest grup in ideea să ne intalnim la un pub inainte de a incepe facultatea. Toţi membri acestui grup sunt admisi la diverse facultăţi care aparţin Universitatii . Cu o mare parte dintre voi am vorbit in privat si aţi fost de acord sa iesim undeva in Iasi. Mai vrea sa vine cineva? Incă nu am stabilit locaţia şi data. "

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alexandraa721
0
Bună! Ai scris bine ,,creat", stai liniștit. Cine îl scrie cu 2 ,,e" are probleme mai mari. Chiar scrii bine, n-ai greșeli mari :) Mai fac eu câteva corecturi.

Am creat acest grup în ideea să ne întalnim la un pub înainte de începerea facultății. Toţi membrii acestui grup sunt admiși la diverse facultăţi care aparţin Universității . Cu o mare parte dintre voi am vorbit în privat si aţi fost de acord să ieșim undeva în Iași. Mai vrea să vină cineva? Incă nu am stabilit locaţia şi data.

PS: Cuvântul ,,locație" este folosit greșit în limba română. El înseamnă ,,chirie". Poți înlocui cu ,,loc". Dar mulți nu știu asta și ar putea părea ciudat. Deci tu alegi :))
Alte întrebări interesante