Limba română, întrebare adresată de andreiflorinel1, 8 ani în urmă

Heei Brainly!
Am si eu nevoie de o compunere cu intamplare acasa de minim 10-15 randuri !
Ajutati-ma!
Ofer 30 pct si coronița ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de IrisEva4013
1

Răspuns:

                      Ziua libera de joi

               Era o zi de joi in care aveam zi libera deoarece era ziua scolii. Mama, tata , eu/ si sora/ fratele mea ne bucuram afara de soarele auriu cand mama a venit cu ideea de a merge in pod.

                Cu totii am fost de acord. Am  pus scara, am deschis usa si am intrat. Zici ca eram in ,,Orasul jucariiilor''! Maimutiti si ursuleti de plus, plastilina si blocuri de desen de cand eram mic/mica, pana si truse de magie primite in dar de la Mos Craciun!

                Am luat tot ce ne-a poftit inima, pana si adultii au luat cate ceva. Barim eu/ si sora/ fratele meu, am umplut livingul.

                 Neam jucat toata ziua , si, sa v-o spun pe-a dreapta, abia astept sa mergem dinou!

Răspuns de sutoelena
0

Astăzi o sa va povestesc despre locul pe care îl numesc acasa.Acasa este locul in care fiecare dintre noi isi petrece marea majoritate a timpului,si locul care consider că are o însemnătate foarte mare in inimile tuturor.Locul in care in perioada Crăciunului simtit mirosul imbietor de cozonaci,pasca si in care ne petrecem timpul alaturi de apropiații noștri

De aceea,am decis să vă spun o întâmplare care a avut loc în casa aceasta,pe cand aveam eu 10 ani.

Era ajunul Crăciunului.Parintii mei inca făceau marile pregătiri pentru ziua ce urma.Am pregatit repede fursecurile si laptele pe care urma sa le pun sub brad si apoi m am dus repede la culcare pentru a grăbi venirea Crăciunului și,evident,a cadourilor mult așteptate.

M am așezat în pat,uitându ma pe tavanul alb,somnul cuprinzandu ma foarte repede.

Ma trezesc buimac,uitandu ma la ceas observ ca este inca noapte.Ma ridic din pat buimac si ma duc spre bucătărie pentru a lua un pahar cu apa si a revenii inapoi in pat.In drumul meu spre bucătărie,am putut zarii o lumina slabă venind dinspre sufragerie.Am fugit in sufragerie,unde am vazut luminile bradului aprinse,fursecurile mancate si laptele care fusese băut,si cadoul sub pomul luminos.

Am deschis cadoul si am vazut ca primisem o mașină cu telecomanda,exact ce imi doream.Am pus inapoi cadoul,m am dus înapoi în pat si am asteptat dimineata pentru a putea deschide cadoul împreună cu familia.A fost un Crăciun minunat.


sutoelena: Sper ca e ok.
Alte întrebări interesante