Limba română, întrebare adresată de andreeadea41, 9 ani în urmă

Heei! Vreau si eu un eseu argumentativ despre importanta comunicarii in viata adolescentilor.Chiar nu am idei cum sa-l fac! Multumesc anticipat!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marinaureche0
2
comunicare este ceva de pret in viata .pentru mine comunicarea adolescentilor inseamna convorbire intre doua sau mai multe persoane .pentru mine ea este totul chiar si cel mai pretios diamant de pe fata lumii.Un prim argument in sustinerea tezei este ca prietenia are la baza insusi comunicarea. Ea constituie un rol fundamental in formarea relatiei de prietenie deoarece, comunicand se descopera placerile si lucrurile in comun ale persoanelor participante la conversatie. Este important sa stii cum sa iti transmiti emotiile, sentimentele si pasiunile, dar si lucrurile care te deranjeaza.
Un al doilea argument ar fi ca fiinta umana, pe parcursul vietii este in continua schimbare datorita acumularilor de experiente si informatii – unele pozitive, altele negative. Isi schimba atitudinile, limbajul si mai ales se adapteaza la diferite situatii. Comunicarea este unica sansa prin care omul isi poate face intentiile si actiunile intelese. Comunicarea insa nu inseamna intelege, dar lipsa comunicarii duce definitiv la destramarea relatiei.

andreeadea41: vreau esenta ca dezvolt eu :))
marinaureche0: cum adica ca dezvolt eu
andreeadea41: pai vreau o structura pe care sa o am la baza si dupa ma descurc
marinaureche0: bine acus eu scriu aici
marinaureche0: am scris mai sus
andreeadea41: okok
marinaureche0: se incepe de la un prim
andreeadea41: mersii
marinaureche0: imi dai coroana
marinaureche0: te rog
Alte întrebări interesante