Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Hei!
Am nevoie de o compunere ,,As vrea sa fiu vrajitor pentru o zi,, de 25-30 de randuri.
ofer coroana+ 30 de puncte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Andrutza999
0
As vrea sa fiu vrăjitor pentru o zi
Este seara.
Eu merg in camera mea si incep sa citesc o carte despre vrăjitori deoarece as vrea sa fiu ca ei.După ceva timp adorm.Încep sa visez ca sunt un vrăjitor .Aveam o carte cu vrăji mare si groasa,o bagheta subțire si o pisica neagra care se numea Vrăji .
Intr-o zi am hotărât sa fac o poțiune magica . Am citit ingredientele din carte si m-am dus in pădure pentru a le găsi.
După ce am ajuns înapoi in Atelierul Vrăjitoresc am preparat poțiunea .Am pus ingredientele si apoi am așteptat sa se prepare ,amestecând ușor cu lingura in cazan.
După ce s-a terminat de preparat,am pus-o intr-o sticluță ,spunând cuvintele magice: Abracadabra,Hocus-pocus,ieșind afara din atelier. După ce am rostit vraja,toți oamenii s-au transformat in pisici negre ca Vrăji.Eu m-am speriat ,deoarece trebuia să apară Floarea Dorințelor. Am fugit la regele vrăjitorilor,cerandu-i ajutorul. El mi-a spus sa spun din nou Abracadabra, Hocus-pocus. I-am mulțumit si m-am întors înapoi la Atelierul Magic. Spunând cuvintele acestea ,vraja s-a rupt,iar pisicile negre au devenit din nou oameni.
Visul s-a terminat deoarece trebuia sa merg la școală.Când am ajuns le-am povestit si colegilor aventura minunata.
Acela a fost cel mai minunat vis pe care l-am avut vreodata,si din care am realizat ca este greu sa fii vrăjitor,chiar daca îți dorești foarte mult!
Alte întrebări interesante